Nostalgi & Nyheter

Nostalgi & Nyheter

en liten blogg om gammal och ny teknik

Läs här om foto, modellflyg, bilar eller musik från förr och nu. Du hittar tidigare inlägg sorterade under månader i spalten till höger. Där finns också en länk till den tidigare bloggen
Mail: epost@jerrysoderberg.se Länk till min hemsida http://jerrysoderberg.se

Frågor

Januari 2015Skapad av Admin tis, januari 06, 2015 15:49:36

16124
Sextontusenetthundratjugofyra... Så många besökte min blogg/hemsida under 2014. Fantastiskt. Hoppas alla dessa tittar in under detta år också.

Jag har funderat lite på detta med olika livsstilar eller ideal som människor vill identifiera sig med. För någon är det viktigt att kalla sig fotograf, för någon annan att kalla sig konstfotograf, några vill kalla sig bög många säger sig vara hetro, andra vill vara raggare eller punkare, vissa tycker om att benämna sig feminster eller konservativa, en del kristna eller muslimer. Varför? Är det för att de anser att just deras benämning är rätt? Är det för att de ser upp till någon och vill vara en kopia? Är det för att de skapat en drömbild av just deras åsikters betydelse? Är det för att de tycker att vissa har ett mindre och andra ett högre värde? Är det för att känna grupptillhörighet?

Varför ska man stoppa in människor i olika fack? Varför kan inte alla människor få vara original?

Bara några funderingar.... och de gäller.....
  • Kommentarer(0)//blogg.jerrysoderberg.se/#post325