Nostalgi & Nyheter

Nostalgi & Nyheter

en liten blogg om gammal och ny teknik

Läs här om foto, modellflyg, bilar eller musik från förr och nu. Du hittar tidigare inlägg sorterade under månader i spalten till höger. Där finns också en länk till den tidigare bloggen
Mail: epost@jerrysoderberg.se Länk till min hemsida http://jerrysoderberg.se

God Jul

December 2014Skapad av Admin tis, december 23, 2014 17:00:25

God Jul alla. Det är dags att spy lite galla. Kommunerna i länet har bildat ett sop-företag. De ska ta över hanteringen i min kommun. Det första de gör är att ta bort återvinningsanläggningarna på landsbygden. Sjukt.
Ska vi "recykla" eller kompostera tidningar, burkar och flaskor nästa år? Vi får i fortsättningen åka med dem till stan Det blir en vinst för kommunen och en förlust för miljön med ökade utsläpp samt mer bensinkostnader för oss som bor på landet. Snacka om att sossarna i kommuner och landsting givit upp tanken på jämlikhet.

Landsbygdsbor ska betala sophanteringen två gånger. Först via sopavgiften och sedan med resor till stadens sopanläggning. Inga sosseröster från mig i framtiden... tyvärr.

Så var det Jul igen... ensamt en del jul-lovsdagar men sånt är livet. Jag ska fotografera så mycket jag kan under lovet. Då går det lite fortare och ett nytt år står ju för dörren.

Det blir lite rockande i mellandagarna också kul att komma ut lite...

Här är en bild från Vimmerby dan före dan före dopparedan. Ha det så gott i Jul.  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.