Teknik & Modellbygge

Teknik & Modellbygge

Om modellhobby, gamla bilar och tekniknostalgi ur mitt perspektiv

Välkommen till min lilla blogg. Här kan ni läsa om sånt som rör sig i min värld. Hoppas ni stannar till en stund. Jag uppdaterar den varje helg. Ni kan läsa mer på http://jerrysoderberg.se eller skriva i gästboken här till höger om denna text.

Nummer 40

Teknik & Modellbygge -10Posted by Admin Sat, October 02, 2010 11:53:10

Hej

Vecka 40, flyttfåglarna sticker söderut tillsammans med en och annan charterturist som tröttnat på höstrusket. Min nya hemsideavdelning om gamla bilar börjar sakta ta form. Läs och begrunda......Modellflyget har i praktiken legat nere den senaste tiden då garagetaket, gåvosegelbåten, revyrepetitioner och De Sotoinköpet tagit all tid. Ett par modeller står startklara men än dröjer det tills taket är klart, De Soton garagerad och revyn avslutad.

Taket

Jag har köpt nockplåtar som ska monteras. Därefter är det bara 5 m ränna, samt vindskivor kvar innan takprojektet är färdigt. Väggen på baksidan ska jag också försöka få klar innan vintern. Sedan måste all bråte i garaget kastas för att De soton ska få plats.

De Soton
På måndag kväll ska jag åka till Linköping för att köra hem den nybesiktigade De Soto Club Cupe Custom:en från 1950. Bilen är besiktigad för all framtid, om inte klåfingriga politiker beslutar något annat. Jag har för avsikt att renovera den till ett fint orginatskick, vilket blir ett långprojekt. Kanske den kan vara skapligt klar till jag fyller 55 år.....Det är tre och ett halvt år dit, vilket går fort. Jag har för avsikt att köra den under tiden jag renoverar.

Revyn
I kväll (lördag) är det premiär på Ankarsrumsrevyn. Fyra föreställningar ska genomföras, två denna helg och två under nästa, innan den är slut. Innan kvällens premiär ska jag komplettera de förinspelade delarna med hästskoklapper, justera hörsleslingan och montera ljuset. Det är nog bäst jag slutar nu så jag hinner med det jag ska göra.

Ha de gott
Jerry

  • Comments(0)//modellbygge.jerrysoderberg.se/#post39