Teknik & Modellbygge

Teknik & Modellbygge

Om modellhobby, gamla bilar och tekniknostalgi ur mitt perspektiv

Välkommen till min lilla blogg. Här kan ni läsa om sånt som rör sig i min värld. Hoppas ni stannar till en stund. Jag uppdaterar den varje helg. Ni kan läsa mer på http://jerrysoderberg.se eller skriva i gästboken här till höger om denna text.

Nummer 49

Teknik & Modellbygge -10Posted by Admin Sat, December 04, 2010 14:07:32

Hej, nu tänder vi det andra adventsljuset.

På YouTube har fler än 8300 sett mina egeninspelade klipp och mer än 9000 har besökt min hemsida www.jerrysoderberg.se hittills i år. Det tycker jag är fantastiskt. Under de fyra år jag haft hemsidan har över 25000 besökt den. Jag startade den för att lära lite om hur det fungerar med hemsidor och bloggar.
För att fira detta kommer ett litet klipp från YouTube med en tidig rock-låt. Härlig kulturhistoria - eller hur?

Vintern är tydligen här för att stanna till våren. Det har kommit över 50 cm snö och temperaturen har legat mellan -15 och -2 i en vecka nu. Tråkigt bara att det inte blev någon riktig tjäle i backen innan snön kom. Det går lättare att skotta snö då.
På grund av väder och arbete har jag inte kunnat syssla med mina hobbies men, jag har satt ihop ett litet julkort från Kristdala i alla fall. Lite bilder från min lördagspromenad och ett par klipp från den varmare årstiden.

Ha de gott i vinterkylan

Jerry

  • Comments(0)//modellbygge.jerrysoderberg.se/#post48