Teknik & Modellbygge

Teknik & Modellbygge

Om modellhobby, gamla bilar och tekniknostalgi ur mitt perspektiv

Välkommen till min lilla blogg. Här kan ni läsa om sånt som rör sig i min värld. Hoppas ni stannar till en stund. Jag uppdaterar den varje helg. Ni kan läsa mer på http://jerrysoderberg.se eller skriva i gästboken här till höger om denna text.

Nummer 52

Teknik & Modellbygge -10Posted by Admin Mon, December 27, 2010 20:33:37
Hej å tack för det här året

Här kommer det sista inlägget i min gamla blogg. Jag känner att om det ska bli någon fortsättning så måste jag bredda mig lite.Därför finns nu en ny blogg på http://blogg.jerrysoderberg.se/ Det är en fortsättning på det jag skrivit om här men den handlar också om bilar, musik och annan teknik.

Biggles
På mellandagsrean i second-hand butiken Shalom, Oskarshamn hittade jag nio Bigglesböcker jag inte läst förrut., Med andra ord är ledigheten fram till nyår räddad! Detta fynd dvs. alla böckerna tillsammans kostade 25 svenska riksdaler. Billigare kan det inte bli, det var ju halva priset.

Modellbygge
Jag pratade med en modellflygkompis idag. Han berättade att han börjat bygga en skalamodell av Biltemas förolyckade Spitfire. Han hade talat med någon person i Biltemas ledning som tycke att det var OK att göra det, trots olyckan. De ser detta som en hyllning till piloten, vilket jag håller med om.

Avslutning
Jag får tacka alla tusental som läst och gästatt mina sidor under året, tack ska ni ha. Hoppas ni fortsätter att titta in under nästa år och besöker den nya bloggen jag hänvisade till ovan.

Ha de gott
Jerry

  • Comments(0)//modellbygge.jerrysoderberg.se/#post52