Teknik & Modellbygge

Teknik & Modellbygge

Om modellhobby, gamla bilar och tekniknostalgi ur mitt perspektiv

Välkommen till min lilla blogg. Här kan ni läsa om sånt som rör sig i min värld. Hoppas ni stannar till en stund. Jag uppdaterar den varje helg. Ni kan läsa mer på http://jerrysoderberg.se eller skriva i gästboken här till höger om denna text.

Nummer 47

Teknik & Modellbygge -10Posted by Admin Sat, November 20, 2010 15:13:53

Hej

Vintern kom tillfälligt på besök i torsdags. Tillvaron ljusnade för några timmar och blötsnön gjorde allt rått och kallt.

Förra helgen köpte jag en husvagn. Den är 45 år gammal, märket är L & A Fisher och modellen heter Holivan. Lite reparationer i form av tätning och nitning måste till innan besiktnig annars verkar den rätt så fin. Det är en liten, fin men ovanlig vagn. Jag hoppas ha den färdig till sommaren. Bra att ha vid modellflygträffar m.m. Som dragbil ska jag försöka hitta en Chrysler/Plymouth Valiant. Det ska ju vara nostalgi för hela slanten! Om någon har en gammal jänkare, gärna med sexcylindrig motor ring eller skriv till mig.
Appropå gamla jänkare så har sonen skaffat färgen till sin Dodge Coronet -67. Det blir samma kulör som den vi hade - rubinröd. Nu är det bara att laga rosten och rikta karossen.

De sista arbetena utvändigt på garaget får vänta tills nästa vecka då lönen kommer. Plåtar och vindskivor ska inköpas. Vädret är för dåligt denna helg så det brådskar inte. Nu när garaget är fullt så måste jag hitta förvaringsplats för Audi-cabben. Jag ska kolla runt lite.......om någon köper Cadillacen så har jag en i Västervik. Vi får se.

Modellflyget ligger stilla just nu men byggtiden står för dörren så det blir snart rapporter från byggbordet...

Ha de gott

Jerry

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.