Nyheter

Nyheter

Dagen efter

Nytt från TuppebackenPosted by Admin Sat, June 02, 2007 07:02:00
Igår var det invigning. I hällande regn mötte 32 visentusiaster upp. Där var folk från både Vimmerby och Västervik. Klockan 19.00 drog det igång med att jag planterade en blomma i en gjutjärns-anka. En gåva från min studiecirkel i Västervik. Sedan sjöng jag en trudelutt. Det är ankan som står på högtalare och jag som spelar gitarr, om någon undrar.Blog Image
Efter detta kom en representant från samhällsföreningen upp på scenen och gav mig en buske att plantera i parken. Kristdala församling uppvaktade genom Jeanette Hedlund med ett helt flak Tagetes. Jag bugar och tackar för denna uppmärksamhet.
Då invigningen var avklarad tog vis-artisterna vid. Först ut var de söta Narcissus-tjejerna Tina och Sofia. De gjorde ett halvtimmesprogram med ett par riktigt fina egna rytmiska låtar. Därefter gjorde Mats Molin entré. Han gav oss några kluriga egna kompositioner att fundera över. Jag hoppas att både Narcissus och Mats kommer tillbaka vid ett senare tillfälle.
Blog Image
Efter en kort kaffe paus spela de forna vis-skole-eleverna (hur stavar man till detta?) tillsammans alla tre. Kaffet serverades förresten av Ethel som satt under ett parasoll för att skydda sig från det värsta regnet.Blog Image
Hur sammanfattar man detta? Jo. blött men mysigt. Detta kommer helt klart att bli en trevlig mötesplats när det blir lite varmare och torrare(!) och man kan sitta i gräset och mysa. Nästa evenemang är om fyra veckor.
Nu ska jag börja med huset
hälsar
Jerry

PS. Det översta och nedersta fotot är taget av Tina Wilhelmsson. DS.

  • Comments(0)//nyheter.jerrysoderberg.se/#post19